Blog en nieuws

Niels Schouten

sr. Industrial Engineer / Director

Profiel: een Invent ontwerper.

Ondanks dat we maar met z'n achten zijn, ontwikkelen we toch wel complexe en mooie producten. De kracht ligt met name in ons team. Allen ontwerpers in hart en nieren met daarbij ieder zijn of haar eigen extra set aan skills die ons bureau ons bureau maakt!

Onze werkwijze is gefundeerd op wederzijds vertrouwen en respect waarbij we elkaar steunen en ondersteunen in de dingen die we doen. Een ontwerper bij Fabrique Invent is een veelpoot die niet alleen bezig is met één bepaald deel van het ontwerpproces. Zo hebben wij niemand rondlopen die zich puur bezighoudt met concepten en ook niemand die alleen maar het tekenwerk doet. We zijn over het algemeen allen bezig en inzetbaar in het gehele traject. Hoe mooi is het dat wanneer je iets tofs hebt ontworpen dat je het ook zelf voor het eerst in elkaar mag zetten. Of dat wanneer je je tekeningen de deur uitstuurt dat je zelf de feedback van de klant ontvangt en dat je dus ook zelf bij de latere productie mag kijken.

Dit maakt ons daarom ook een heel interessant bureau. Iedereen is zich bewust dat waar we mee bezig zijn ook daadwerkelijk ergens gemaakt gaat worden. En met deze drive is iedereen bezig met het uitwerken van concepten en te kijken naar de beste oplossing voor iedere klant.

Heeft iedereen alle wijsheid in pacht? Nee, natuurlijk niet.. Iedereen weet van elkaar waar ieder goed in is, en tevens weet een ieder van ons waar men mee bezig is. We werken samen wanneer nodig en ondersteunen elkaar om iedere fase binnen de productontwikkeling goed te doorlopen.

Wil je meer weten over wat we precies allemaal doen? Bekijk onze Services pagina!

Dit artikel is geschreven door Niels Schouten. Niels is ontwerper, bewegingstechnoloog en tevens directeur bij Fabrique Invent.

Aluminiumcursus bij Fabrique Invent.

Theo deelt jaarlijks zijn kennis en ervaring.

Theo Wolters

Managing Partner

Onze top 5 boeken voor ontwerpers.

De must reads op het gebied van Industrieel Product Ontwerpen.

Niels Schouten

sr. Industrial Engineer / Director

Inkijkje bij ons groene kantoor.

De collectie planten op ons kantoor in Delft.

Els ter Haar

Industrial Designer / CGI

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!