Nieuws

Nieuwe Mupi´s in Den Haag.

2 januari 2019

JCDecaux heeft zijn eerste nieuwe objecten uitgerold in Den Haag, nadat dit bedrijf eerder dit jaar de aanbesteding voor vrijstaande reclamepanelen (2 tot 6 m²) won.

Het Haagse buitenreclame-aanbod van JCDecaux kenmerkt zich door een flinke digitalisering. Zo komen er op drukke centrumlocaties en in het populaire winkelgebied digitale Mupi´s. De lcd-schermen van deze objecten beschikken over een 4K-resolutie en hebben een omvang van 86 inch.

Ook is er langs de drukke doorgaande wegen in de stad plaats voor een aantal digitale billboards. JCDecaux introduceerde deze digitale portrait display van maar liefst 6,5 vierkante meter onlangs in Amsterdam en heeft daarmee de primeur op digitaal groot formaat midden op straat in de centra van de grote steden.

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!