Nieuws

Nieuwe kapitein bij Fabrique Invent.

2 december 2020

Het is eigenlijk alweer een tijdje geleden, en ook al hebben we er nooit geheimzinnig over gedaan, willen we toch mededelen dat vanaf januari 2020 Theo Wolters het roer heeft overgegeven aan Niels Schouten.

Theo en Niels zijn het eens geworden over een overname waarbij Theo nog steeds betrokken zal zijn bij interne aangelegenheden. Dit betekent dat Theo nog steeds dienst doet als expert op het gebied van ontwerp en aluminium extrusie voor Fabrique Invent.

Eind jaren 80 heeft Theo als student Fabrique Invent opgericht en samen met Jeroen van Erp en Rene Bubberman een ontwerpgroep opgericht: De Fabrique Groep. Fabrique Invent heeft zich binnen deze groep altijd gericht op de industriële product ontwikkeling. Na meer dan 30 jaar zal Niels samen met het gehele Invent team Fabrique Invent verder leiden.

Niels is er kort over: ‘’Inhoudelijk verandert er niet veel, we zullen bezig blijven met het bedenken van slimme oplossingen en het creëren van technische, innovatieve, mooie producten. We hebben een leuk en divers team met een brede kennis en dat maakt ons goed in wat we doen.‘’

Ken je ons nog niet, neem gerust contact met ons op!

Niels en Theo.jpg

Theo (links) en Niels (rechts) tijdens de overdracht

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!