Nieuws

iF Design Award voor onze Micro 2020 vertical screen.

14 april 2021

Samen met onze partner Lewens Sonnenschutz Systeme wonnen we de iF Design Award 2021 in de Garden categorie.

Met de iF Design Award wordt elk jaar uitmuntend design en zijn relevantie voor het bedrijfsleven bekroond met één van de belangrijkste kwaliteitslabels ter wereld. We wonnen met een reeds ontworpen nieuw type screen genaamd de Micro 2020.

De Micro 2020 verticale screen kan gebruikt worden in combinatie met glasdaken of in raamkozijnen. Het product is binnen 4 minuten op te bouwen en dankzij het modulaire ontwerp in allerlei verschillende maten verkrijgbaar waardoor we hoog hebben gescoord op functionaliteit en differentiatie. Voor meer informatie over ons product en de award bekijk dan hier de website van de iF Design Award.

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!