Nieuws

Onze Murano Integrale ZIP won de Plus X Award 2021.

3 juni 2021

Al 18 jaar bieden de gevestigde keurmerken van Plus X Award marktrichtlijnen en geven ze zinvolle aanbevelingen over welk product of welke dienst te kopen. In de huidige markten is het belangrijker dan ooit om consumenten te ondersteunen bij hun aankoopbeslissing en deze seals helpen hen daarbij.

Dit jaar mochten we de Plus X Seals voor de categorieƫn High Quality, Design, Ease of Use en Functionality ontvangen voor onze Murano Integrale ZIP. Deze overkapping en zonwering in 1 biedt de perfecte bescherming tegen alle weersomstandigheden, ook voor grote oppervlakken. Bekijk hier onze pagina in de Plus X Hall of Fame.

We zijn supertrots dat onze producten deze onderscheidingen waardig zijn!

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!