Nieuws

We staan met onze loep in de Delft.business.

12 juli 2021

Afgelopen donderdag verscheen de 18e editie van Delft.business, een magazine om plaatselijke ondernemers te verbinden en inspireren. Voor de rubriek Made in Delft werden we gevraagd om een product uit ons portfolio uit te lichten.

We besloten voor onze InSpector loep te gaan. Dit product vonden we wel geschikt omdat deze echt Made in Delft is. De InSpector koppelt namelijk technologie aan optica en schilderkunst. De kenmerken van deze loep vormen een brug tussen de TU, de schilderkunst van Vermeer en de uitvinding van de sterk vergrotende microscoop door van Leeuwenhoek.

We zijn trots op het mooie artikel en zagen na de lancering dat we ook terugkomen in de rubriek 'Delftse Toppers' met het nieuws van het winnen van de Plus X Award met één van onze andere ontwerpen. Hoe gaaf!

Delft.business-Delftse Toppers.jpg

Via deze link kan je de digitale versie van Delft.business lezen. Het artikel Made in Delft staat op pagina 24.

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!