Nieuws

DKIJV en Fabrique Invent

8 februari 2023

Niels schreef voor de Delftse Kunst en IJsbaanvereniging een stukje over ons sponsorschap. Niels schaatst zelf zijn hele leven al en in 2022 zijn we een 3-jaar durende sponsordeal aangegaan met de club. We ondersteunen de club financieel omdat we sporten belangrijk vinden en we graag ook een maatschappelijke rol vervullen met ons bedrijf.

Niels schrijft over het sponsorschap, ondernemen en hoe hij bij Fabrique Invent terecht is gekomen (wat grappig genoeg ook weer een link heeft met de schaatsvereniging!).

"Het is door clubgenoot en vriend Rein van der Velde dat ik ongeveer 9 jaar geleden bij Fabrique Invent kwam te werken. Een ontwerpbureau in Delft waar we producten ontwikkelen voor consumenten en de professionele markt. Een hele goede doorverwijzing, waar ik Rein nog steeds dankbaar voor ben, maar ook een hele mooie start voor mij als ontwerper. Ik zal mijn carrière-verhaal achterwege laten echter komt het er op neer dat ik enkele jaren terug de kans heb gekregen het bedrijf over te nemen.

Vorig jaar kwam de vraag of ik vanuit Fabrique Invent de club financieel wil bijstaan: De club heeft in de laatste jaren een metamorfose ondergaan, een groeiende groep leden rijden allemaal in professionele kleding met een unieke Delftse identiteit."

Lees het volledige stuk via deze link op de website van DKIJV Delft!

original_images/_DSC0599.jpg
Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!