Portfolio Signage

Portfolio Smartscreen - Reclame-omkasting voor winkelcentra.

Smart Screen Exterion.

Op straat en in supermarkten verzorgt Exterion buitenreclame campagnes van de grootste A-​merkfabrikanten tot aan de kleinste culturele instellingen, en alles wat daar tussen zit.

Vraag

Er moet een slanke reclamevoorziening komen voor in de winkelcentra van Nederland. Deze reclamevoorziening moet samen gaan met posters, scollers en digitale schermen.

Exterion Reclamekast omgeving

Oplossing

Een strakke omkasting met een uitstraling die past in de huidige winkelcentra. Door gebruik van aluminium-extrusie is deze omkasting in verschillende afmetingen te verkrijgen. Op deze manier is hij geschikt voor digitale schermen tot 65”, posters en scrollers.

Niet alleen is deze reclamehouder uitgevoerd als stand-alone, maar is ook als muurmodel te krijgen. Door middel van een paar kleine handelingen is een al geplaatste stand-alone nog uit te voeren als muurmodel, mocht dit nodig zijn.

Smartscreen Amstelveen exterion

Resultaat

Winkelcentra, waaronder Amsterlveen en Alphen aan den Rijn, zijn al bekleed met deze strakke reclamevoorziening. De reacties van gemeente en inwoners zijn lovend. Het slanke design zorgt ervoor dat de visuele rust, rondom de reclame, behouden blijft.

Smartscreen amstelveen Exterion omgeving

Meer weten over deze opdracht?

Of laat een berichtje achter.

Bel mij terug.

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!