Portfolio Verlichting

Portfolio Frameless lichtpanelen.

Frameless lichtpanelen.

Een perfect uitgelichte ruimte staat bij ArchilumO centraal. Wanden, plafonds, niets is te gek. Verlichting is naar wens samen te stellen door een slimme oplossing van Fabrique.

Vraag

Ontwerp lichtpanelen die je geheel naar eigen wens kunst samenstellen. Er moeten grote homogeen verlichte wand of plafond panelen gecreerd kunnen worden. De lichtpanelen moeten dus zowel horizontaal aan het plafond als verticaal tegen de muur gebruikt worden.

Portfolio Office WC

Oplossing

Wat deze lichtpanelen zo uniek maakt is het “frameless” design, er zijn namelijk geen randen zichtbaar. Daar komt bij dat de panelen er superdun uitzien doordat er slim gebruik gemaakt is van een naar achter oplopende vorm.

De panelen zijn zowel boven als naast elkaar eindeloos te koppelen zonder dat het licht-patroon of beeld verstoord wordt door randen.

Met de Compose kun je verschillende vormen creëren door gebruik te maken van de acht basisvormen. De gekromde vlakken van de CompoSe beperken zich niet tot het platte vlak, want het is ook mogelijk om krommingen in 3d te realiseren.

ArchilumO - office

Resultaat

Geen gewone verlichting, maar een brenger van sfeer in de ruimte. Een speelse maar strakke manier om jouw ruimte iets extra's te geven.


Interieurontwerp en visualisatie: Frame+View

Portfolio Office WC

Meer weten?

Of laat een berichtje achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!