Services Engineering

Services Engineering

Engineering

Bij industrieel ontwerp denkt men vaak aan de vormgeving en niet zozeer aan de techniek. Echter denken wij dat deze twee disciplines hand in hand gaan. Naast dat iets er aantrekkelijk uit moet zien moet het ook maakbaar en praktisch zijn; daarvoor is techniek nodig. Klikverbindingen, constructieleer en DIN-normen, we weten er alles van.

Idee bespreken?

Bel Niels. +31 1 52 147 440

Of stuur een bericht via de mail. info@fabrique-invent.nl

Techniek is onze drijfveer

Bij het industrieel ontwerpen van producten hoort ook engineering. Vernuftige systemen bedenken waarbij de functie vervuld moet worden. Techniek is een van onze drijfveren die onze ontwerpen uniek maken. Als ontwerpers doen we niets liever dan problemen elimineren door technische oplossingen aan te bieden. Dit kan voor bestaande producten zijn om deze te optimaliseren, of voor ideeën die nog nooit getoond zijn om te innoveren.

Naast dat veel van onze productontwerpen technisch onderbouwt moeten zijn dippen we af en toe ook onze tenen in de machinebouw. Hier leren we veel van en het maakt ons behendiger in het vinden van oplossingen voor technische problemen.

Nauwe samenwerking

We werken met een klein team van ontwerpers uit verschillende disciplines samen. Industrieel ontwerpers, engineers, werktuigbouwkundigen en bewegingstechnologen. Door het directe contact met onze klanten kunnen we samen geweldige dingen maken. Ieder vanuit zijn eigen kennis en expertise.

Technische uitdaging?

Bel .

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!