Blog en nieuws

Els ter Haar

Industrial Designer / CGI

Inkijkje bij ons groene kantoor.

We zijn inmiddels al weer een hele tijd geleden met onze computers naar de thuiswerkplek verhuisd. Het lege, opgeruimde kantoor bracht de mooie gelegenheid om wat foto’s te maken van de planten die daar wonen! In deze blog geven we je een inkijkje bij onze groene werkplek, en misschien raak je wel geïnspireerd om ook wat planten naast je bureau te zetten.

Wij houden namelijk van groen om ons heen; binnen en buiten het pand. Ons kantoor grenst aan het mooie Agnetapark in Delft. Dit zorgt voor een fijn uitzicht, en als het goed weer is kunnen we lekker buiten lunchen in het zonnetje. Even een momentje voor jezelf nodig? Stap naar buiten en je hoort gelijk de vogeltjes fluiten, rust om je heen, en je spot een paar spelende honden die aan het wandelen zijn.

Maar ook binnen het kantoor hebben we veel verschillende planten staan. Zij geven kleur en sfeer aan onze ruimte en zorgen er blijkbaar ook voor dat onze collega’s minder gestrest zijn! Planten zouden voor een huiselijk gevoel zorgen waardoor werknemers meer op hun gemak zijn. Daarnaast zitten er nog veel andere voordelen aan een groen kantoor.

Het onderhoud doen we gewoon zelf. Wanneer de grond in de pot droog begint te worden, gaat één van de collega’s met een gietertje rond. Dit valt eigenlijk reuze mee, dus laat je hierdoor zeker niet tegenhouden om ook planten aan te schaffen voor op kantoor!

Vond je het leuk om zo eens binnen te kijken bij ons? Volg ons dan op Instagram, daar delen we ook af en toe een kiekje!

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!