Leer ons kennen

Leer ons kennen

Wij zijn Fabrique Public & Industrial Design

Wij ontwerpen consumentenproducten en producten voor de openbare ruimte. Bij het ontwerpen streven we naar een optimale balans tussen vormgeving, produceerbaarheid, functionaliteit en kostprijs. Realistisch en maakbaar.

Doordacht Industrieel Ontwerp.

Onze unieke kennis van materialen en productietechnieken vertaalt zich in slimme, baanbrekende producten. Nieuwe producten en toepassingen die efficiënt gebruik maken van arbeid, materialen en investeringen. In grote of juist in kleine series.

Wij helpen onze klanten om interne en externe obstakels doelgericht te overwinnen. Wij zijn gepokt en gemazeld in de menselijke aspecten van een project en denken actief mee, ook op politiek of marktniveau.

Drie afdelingen.

Fabrique Public & Industrial Design bestaat uit drie afdelingen:

Fabrique Invent

richt zich op innovatieve producten voor consumenten en de professionele markt. Oplossingen voor ingewikkelde technische problemen, innovatief gebruik van materialen en technieken, slimme vondsten voor schijnbaar onhaalbare uitdagingen en octrooieerbare producten.

Fabrique Public Design

ontwerpt producten voor consumenten en de openbare ruimte. Realistische en tijdloze producten, met een optimale balans tussen vorm, functionaliteit en kostprijs.

Fabrique Computer Graphics

helpt bij het vertellen van verhalen door producten, processen en visies te presenteren in 3D-beelden en animaties. Ingetogen of juist spectaculair, interactief of verhalend, maar altijd overtuigend en aansprekend.

Meer weten?

Nieuwe opdracht Fabrique Public Design?

Of laat een berichtje achter.

bel mij terug

Nieuwe opdracht Fabrique Invent?

Of laat een berichtje achter.

bel mij terug

Samen met Fabrique Strategic Design Company vormen we de Fabrique Groep.

Wij delen een passie voor het ontwikkelen van baanbrekende nieuwe producten en merken, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Benieuwd naar werk van Fabrique Strategic Design Company, zoals apps, websites en huisstijlen? Ga naar fabrique.nl.

Check ons op social

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!