Leer ons kennen

Leer ons kennen

Wij zijn Fabrique Invent.

Wij ontwerpen innovatieve producten voor consumenten en de professionele markt. Bij het ontwerpen streven we naar een optimale balans tussen vormgeving, produceerbaarheid, functionaliteit en kostprijs. Realistisch en maakbaar.

Doordacht Industrieel Ontwerp.

Onze unieke kennis van materialen en productietechnieken vertaalt zich in slimme, baanbrekende producten. Nieuwe producten en toepassingen die efficiƫnt gebruik maken van arbeid, materialen en investeringen. In grote of juist in kleine series. Oplossingen voor ingewikkelde technische problemen, innovatief gebruik van materialen en technieken, slimme vondsten voor schijnbaar onhaalbare uitdagingen en octrooieerbare producten.

Wij helpen onze klanten om interne en externe obstakels doelgericht te overwinnen. Wij zijn gepokt en gemazeld in de menselijke aspecten van een project en denken actief mee, ook op politiek of marktniveau.

Partners

Naast fysieke producten maken we ook 3D visualisaties, animaties en 2D ontwerpen. Hierbij werken we samen met onze partners waarmee we de Fabrique Groep vormen.

Computer Graphics

Fabrique Computer Graphics helpt bij het vertellen van verhalen door producten, processen en visies te presenteren in 3D-beelden en animaties. Ingetogen of juist spectaculair, interactief of verhalend, maar altijd overtuigend en aansprekend.

Strategic Design

Fabrique Strategic Design deelt een passie voor het ontwikkelen van baanbrekende nieuwe producten en merken, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Benieuwd naar werk van Fabrique Strategic Digital Design, zoals apps, websites en huisstijlen? Ga naar fabrique.nl.

Meer weten?

Nieuwe opdracht?

Of laat een berichtje achter.

bel mij terug

Check ons op social media

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!