Nieuws

Sit-I ergokuk in VR op Dutch Design Week 2022.

24 oktober 2022

Twee van onze producten die we afgelopen jaar hebben ontwikkeld zijn geselecteerd voor deze top 100. De flatpack voetbaltafel en de Sit-I dynamische kruk behoren tot de zogenaamde G100 ranglijst.

De organisatoren van de G100 hebben om de ranglijst te promoten een tentoonstelling vormgegeven op de Dutch Design Week 2022. De Sit-I kruk was ook geselecteerd als product voor op de expositie. Omdat de serieproductie van de Sit-I nog niet volledig in gang is kregen we de optie om het product in VR aan de bezoekers te laten zien. Naar schatting trokken er de afgelopen 9 dagen ongeveer 70.000 bezoekers langs de tentoonstelling in het Klokgebouw in Eindhoven.

DDW_Sit-I exhibition photo.jpg
Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!