Nieuws

Onze Portofino zonwering maakt nu deel uit van de Architecture & Design Collection Awards 2022.

1 maart 2023

Afgelopen maand vond de jurering plaats en kregen we te horen dat we met onze Portofino zonwering de ADC Award 2022 hadden gewonnen. De award werd aan 56 winnaars uitgereikt binnen de architectuur en de product design branche. We zijn trots dat ook een van onze producten nu onder deze Design Collection valt.

De Architecture & Design Collection Awards is een open platform voor creativiteit en talent, waar alle deelnemers hun beste werken kunnen laten zien. Onze Portofino is hiervoor geselecteerd; een modulaire zonwering met ZIP-geleiding. Meer weten? Klik op deze link om op de pagina van de Portofino te komen van ADC.

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!