Nieuws

We zijn een Paris Design Award 2023 winnaar.

6 juli 2023

DNA Paris Design Awards is een onderscheiding om het werk van internationale architecten en ontwerpers te prijzen die praktisch en innovatief design creëren om het dagelijks leven te verbeteren.

Dit jaar hebben we voor het eerst deelgenomen aan de Paris Design Awards. We kozen ervoor om te concurreren met de nieuwe Capri Due zonwering die we voor Lewens Sonnunschutz Systeme hebben gemaakt. Dit product is een modulaire zonwering die zowel als inbouw boven een dak als als zelfdragende pergola op poten leverbaar is. De Capri Due is voornamelijk ontworpen voor veranda's en glazen daken en voorkomt dat zonlicht binnendringt en de binnenruimte te warm wordt. Een bijzonder hoogtepunt van dit systeem is dat de geleiderails en kolommen verzonken kunnen worden, waardoor het product kan worden aangepast aan de structurele en lokale omstandigheden. Alle inzendingen voor de Paris Design Awards worden beoordeeld door een deskundige jury. De jurycommissie bestaat uit ontwerpers, redacteuren en creatieven die toegewijd zijn aan echte uitmuntendheid in design. We kregen de prijs in de categorie Product Design Lighting and Furniture. We zijn blij en dankbaar voor de erkenning door de Paris Design Award voor ons ontwerp. Voor ons is dit een erkenning uit het veld dat onze ontwerpen van kwaliteit zijn.

Om meer te lezen over de Capri Due en zijn innovatieve functies, vindt u de productpagina op het DNA Paris-platform via deze link.

original_images/Paris_Design_Awards_2023_Capri_Due_Certificate_op_Award_Wall.jpg
Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!