Portfolio Haltevoorziening

Portfolio Haaglanden Abri - De tijdloze Abri

Tijdloze abri voor Haaglanden.

Kwaliteit van leven in stedelijke regio’s wordt steeds belangrijker. Metropoolregio Rotterdam Den Haag is zich hier van bewust en vernieuwt stad en omgeving tot een aantrekkelijk en veilig gebied met een goede woon- en leefomgeving. Zo hebben ze nieuwe abri’s laten plaatsen in de gemeenten Den Haag, Delft, Westland en Midden-Delfland.

Vraag

Ontwikkel een abri die past bij de regio Haaglanden, maar ook tijdloos en vandaalbestendig is.

Oplossing

In opdracht van MRDH hebben we het nieuwe haltemeubilair ontworpen en hen tijdens het gehele proces van advies voorzien. Het is een tijdloos ontwerp dat het zowel in de binnenstad van Den Haag, als bij de veiling in Naaldwijk goed doet. De abri’s zijn ruim, comfortabel en zeer transparant. Het dak is voorzien van een speciale print, zodat de zon schaduwen in de vorm van Haagse “Règâhs”, Delftse “Oude Jannetjes” en bussen en trammetjes op het perron en op de abri werpt. Uiteraard is veel aandacht besteed aan onderhoudbaarheid, degelijkheid en vandaalbestendigheid.

Resultaat

Een tijdloze abri die past bij de verschillende gemeenten. Er is een standaard abri ontwikkeld evenals een abri die aansluit op de R-net formule, voorzien van een rode hanenkam. Het dak is voorzien van een print passend bij de identiteit van de gemeente. Door de modulaire structuur is de abri gemakkelijk uit verschillende stramienen op te bouwen.

Meer weten over dit project?

Of laat een berichtje achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!