Portfolio Zonwering

Portfolio Zonwering

Zonwering voor terrasoverkappingen.

De 'Ancona' biedt bescherming tegen felle zon, warmte en regen. We ontwikkelden deze nieuwe bouwsteen voor Lewens. Het zonnescherm is zo ontworpen dat hij compact is en gebruikt kan worden voor onder en boven de terrasoverkapping.

Vraag

Ontwerp een scherm die zowel onder, als boven glasdaken geplaatst kan worden.

Oplossing

De Ancona is ontwikkeld om het screen zo dicht mogelijk tegen het dak aan te zetten. Hiermee kan je perfect je ruimte afschermen van zonlicht. Daarnaast kun je hem met behulp van een paar voeten ook nog eens bovenop je glasdak zetten. Aan de hand van trekkoorden en een veersysteem loopt het systeem geluidsarm in en uit. Belangrijk is dat je dit scherm met twee man binnen een paar uur draaiend hebt, wat het een uitermate interessant product maakt voor de resellers.


Resultaat

Het modulaire systeem van Lewens heeft er weer een bouwblok bij. Zoals alle producten die we voor Lewens ontworpen hebben is ook de Ancona overal te plaatsen. De zonwering is verkrijgbaar met een breedte van 2 tot 6 m. De uitvaldiepte tot max. 4,5 m kan tot op de centimeter worden aangepast aan de sparlengte van een glazen dak of veranda.

Meer weten?

Of laat een berichtje achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!