Portfolio Consumentenproducten

Portfolio Must-hang voor jouw zwembad.

Aqwarana zwembadstoel.

Hoe maak je het leven rond een zwembad nou nog ontspannender? Aqwarana weet antwoord op deze vraag. Zij leveren, dankzij Fabrique, een zwembadstoel dat te gebruiken is in bijna elk zwembad.

Vraag

Vandaag de dag is het voor veel huishoudens erg bereikbaar een zwembad in de tuin te hebben. Of dit nou een inbouwzwembad is of een zwembad bestaande uit een metalen frame met een zuil. Aqwarana vroeg Fabrique een stoel te ontwikkelen geschikt voor veel van dit soort type zwembaden.

Aqwarana pool seats

Oplossing

Fabrique ontwikkelde deze originele en stijlvolle Aqwaseat zwembadstoel. Door het revolutionaire ophangsysteem is hij gemakkelijk te bevestigen aan vrijwel iedere bovengrondse zwembadranden en steelframe zwembadranden. Twee verstelbare voeten aan de achterzijde van de stoel helpen je om de juiste positie in te stellen voor een maximum aan comfort, zodat jij optimaal kunt relaxen. Dit product is gemaakt door middel van spuitgieten en is daarmee één van de grootste matrijzen die Fabrique ontworpen heeft.

Aqwarana pool seats in different colors

Resultaat

De AQWASEAT is een unieke zwembadstoel geschikt voor bijna elk zwembad. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuurlijke stroming van water en zal geen zwembad misstaan. Een echte ‘must-hang’ voor alle zwembadeigenaren.

Aqwarana pool seat

Meer weten over dit project?

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!