Portfolio Consumentenproducten

Portfolio Boxkit

Lichte carrosserie voor bedrijfsauto’s.

Value & More is nieuw op deze markt, maar heeft tonnen ervaring wat betreft carrosserieën. Jarenlang hebben ze zich verdiept in de goede en slechte punten van bestaande carrosserieën. Value & More is er dan ook klaar voor om een nieuw segment in deze markt aan te boren met de Boxkit, ontworpen door Fabrique.

Vraag

Ontwikkel een lichtgewicht opbouw-carrosserie die met name in montagetijd een winst boekt. Ook het vervangen van verschillende onderdelen is iets wat gemakkelijk achteraf mogelijk moet zijn bij eventuele defecten.

Portfolio public vrachtwagen

Oplossing

De Boxkit is een unieke oplossing voor de carrosseriebranche waar de marges laag zijn en de personele kosten hoog. De Boxkit speelt daarom in op de economische tegenwind en brengt vernieuwing en innovatie in deze markt.

De hoge reparatie-vriendelijkheid van de Boxkit is hier ook een onderdeel van. De tijd dat een bedrijfsauto met carrosserie bij schade stil moet staan is hiermee zeer kort. Dit komt door een samenstelling uit extrusie-profielen die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn zonder het gebruik van lijmen of kitten.

De verkoop, montage en onderhoud van de Boxkit is uit één hand te krijgen. Dit zorgt in combinatie met modulariteit en uitwisselbaarheid van componenten voor een zeer scherpe prijsstelling.Boxkit achterkant

Resultaat

De kit is een groot succes! De eerste klanten hadden zich al vroeg aangemeld en zijn zeer enthousiast. Deze zullen nu door Value & More, samen met Just Drive, van nieuwe carrosserieën bediend worden. Een mooie start naar een mooie toekomst.

Portfolio public vrachtwagen

Meer weten over dit project?

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!