Portfolio Consumentenproducten

Portfolio Jack - De oplossing voor verticaal fietsparkeren.

Verticaal fietsparkeren.

Stiels levert een bijdrage aan een duurzame en leefbare buitenruimte door het beschikbaar maken, beheren en eventueel financieren van hoogwaardig straatmeubilair. Samen met opdrachtgevers en toeleveranciers werkt Stiels aan steeds betere oplossingen. Op deze manier is de Jack geboren, de oplossing voor gemakkelijk verticaal fietsparkeren.

Vraag

Ontwikkel een verticaal weg te klappen fietsenstalling. Voor bedrijven, als onderdeel van een bedrijfs-fietsprogramma voor dienstfietsen, maar ook voor fietsenwinkels, OV-fiets, buurtstallingen en fietskelders in appartementencomplexen.

Oplossing

De Jack, een makkelijke en veilige manier om fietsen verticaal te parkeren. De Jack is zeer geschikt voor kleine en relatief lage ruimtes, zoals garages, parkeerkelders, winkelpanden en buurtstallingen. Montage is mogelijk tegen de wand of vrijstaand op een speciaal montageframe.
Jack is ruimtebesparend (ruim 40% besparing t.o.v. horizontaal stallen) en wegklapbaar. Bij het stallen is geen krachtsinspanning nodig, en Jack is geschikt voor groot en klein, en voor bijna alle fietsen. De montage is eenvoudig en de Jack is onderhoudsarm.

Jack fietslift hall

Resultaat

Verticaal fietsparkeren met Jack is een uitstekende oplossing in openbare stallingen waar weinig ruimte is of die te laag zijn voor dubbellaags fietsparkeren. Denk aan parkeergarages en aangepaste winkelpanden.

Meer weten over dit project?

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!