Portfolio Professionele producten

Portfolio Polariserende displays voor zonnebrillen

Polariserend display voor zonnebrillen.

Samen met uitvinder Feddow Claassen heeft Fabrique een display ontwikkeld die de presentatie van gepolariseerde zonnebrillen naar een nieuw niveau brengt. Deze ontwikkeling in de wereld van POS materiaal geeft in één oogopslag de hoge kwaliteit van de brillen weer, en trekt ook op afstand de aandacht van de gebruiker.

Vraag

Feddow Claassen had het idee om de polarisatielaag van beeldschermen te verwijderen, zodat het glas in de zonnebrillen de polarisatie kon weergeven. Het leuke is, dat wanneer je het scherm en de brillen achter elkaar plaatst, je een wit vlak op het scherm ziet, maar wanneer je door de bril kijkt je wel het beeld ziet wat afgespeeld wordt op het display. De rol van Fabrique was om de uitvoering en realisatie van dit idee te verzorgen.

Oplossing

Dit heeft geresulteerd in een display waarbij de zonnebrillen voor een scherm gezet kunnen worden. Fabrique heeft ervoor gezorgd dat het display produceerbaar en makkelijk vervoerbaar is geworden. Ook heeft de brillenhouder een hoogwaardige look and feel, wat past bij de zonnebrillen die er op gepresenteerd zullen worden.

Resultaat

Uiteindelijk is er een kleine variant van geproduceerd en uitgestald in de winkels. Het display is voor verschillende merken inzetbaar.

Meer weten?

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!