Portfolio Professionele producten

Portfolio De BU10.

Gras in de spotlight.

SGL is ontwikkelaar van allerlei soorten systemen die helpen een hoge kwaliteit gras op sportvelden te bewaren. Voor de meeste stadions geldt dat er jaarlijks niet genoeg zonlicht binnenkomt om een stabiele, gezonde grasmat te kunnen groeien. Hiervoor heeft SGL een oplossing ontwikkelt om het gras sneller te laten (terug)groeien en een consistente en gezonde grasbedekking over het gehele oppervlakte te bereiken; het hele jaar door.

Vraag

Naast de groeilampen die SGL in het assortiment heeft, waren zij op zoek naar een kleiner en handzamer variant. Met als doel om kleinere plekken op het veld gemakkelijker en sneller te kunnen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan de hoeken van een voetbalveld, dit zijn relatief kleine gebieden waar veel actie plaats vindt op één plek waardoor het gras snel beschadigd raakt. Fabrique werd gevraagd om een veldlamp te ontwikkelen die geschikt is voor deze spotbehandeling.

Oplossing

Doordat de behuizing van de BU10 bestaat uit hetzelfde aluminiumprofiel als de bestaande BU50, werden de investeringskosten laag gehouden en kon de productie snel van start. De drie benen van de BU10 kunnen worden ingeschoven en vastgeklemd aan de onderzijde van de behuizing, wat de veldlamp compact en makkelijk te vervoeren maakt. Ook zitten aan weerszijden van de lamp handvaten, waardoor de BU10 moeiteloos met twee personen op een andere hoek van het veld kan worden geïnstalleerd. De BU10 is plug & play, wat wil zeggen dat deze is uitgerust met een standaard stekker en dus te gebruiken is in iedere situatie.

Resultaat

Zoals de naam suggereert, kan de BU10 een oppervlakte van 10 vierkante meter behandelen. De veldlamp bereikt hoge lichtniveaus zodat het gras snel en krachtig hersteld kan worden. Al deze aspecten resulteren in het meest gebruiksvriendelijke en lichtgewicht systeem om relatief kleine oppervlaktes beschadigd gras snel te kunnen behandelen.

Meer weten?

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!