Portfolio Sport

Portfolio Flatpack voetbaltafel.

De flatpack voetbaltafel.

Het werd tijd voor een revolutie in de wereld van voetbaltafels. Het idee om een design voetbaltafel te maken volledig gemaakt van plaatstaal is iets wat nog nooit gedaan is.

Vraag

Ontwerp een voetbaltafel dat in een plat pakket verscheept kan worden en door de klant zelf thuis in elkaar te zetten is met standaard tools. Ook moet de voetbaltafel verstelbaar zijn, voor op bijvoorbeeld een ongelijke ondergrond.

Oplossing

Door het ontwerp te maken van plaatstaal met buigpatronen kan de flatpack door de gebruiker zelf in elkaar gezet worden. Wanneer alle onderdelen gezet zijn kunnen deze met bouten en moeren aan elkaar bevestigt worden. Het pakket is uiteindelijk 10 cm dik geworden, waardoor deze makkelijk te verschepen is.

Waar mogelijk is gekozen voor inkooponderdelen om de prijs laag te houden. De voetbaltafel is geschikt voor thuisgebruik of voor op openbare plekken, hierbij is ook maatwerk mogelijk.

Resultaat

Het eerste prototype staat bij ons in de kantoorruimte en is een echte eyecatcher voor wanneer er klanten langskomen. Wie durft het aan om het tegen onze sterspeler Mike op te nemen?

Meer weten?

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!