Services Testing

Services Testing

Testing

Een grote ruimte met alle gereedschappen van dien geeft ons de mogelijkheid onze producten uitvoerig te testen. Dit houdt niet alleen in dat wij producten duurtesten. Dit is uiteraard heel belangrijk en zinvol en dit zorgt voor veel informatie waarmee je je product beter en duurzamer kan maken. Maar naast duurtesten, testen we ook de assembleerbaarheid en maximale belastbaarheid van producten. Producten moeten veilig zijn in gebruik en tevens goed te assembleren zijn in de fabriek.

Idee bespreken?

Bel Niels. +31 1 52 147 440

Of stuur een bericht via de mail. info@fabrique-invent.nl

Assemblage

Het klinkt misschien als een open deur, maar de assemblage van je producten is iets waar je goed over na moet denken. Wij tekenen eerst alles digitaal in 3D uit om een idee te krijgen van hoe het product er uit zal komen te zien. Een belangrijke stap is om vervolgens je idee tot een prototype te verwerken en deze in het echt in elkaar te zetten. Op deze manier komen we er achter of alles werkt zoals we het in gedachten hadden en kan de productie in gang worden gezet.

Belastbaarheid

Bij het ontwerpen van een constructie is het altijd belangrijk de belastbaarheid te testen. Dit doen we door digitale simulaties te maken van belasting op onze ontwerpen. Via deze simulaties zien we de zwakke plekken in het ontwerp en lossen dit op door de constructie, materiaalkeuze of vorm aan te passen. Naast het gebruik maken van simulaties en rekenmodellen doen we in onze werkplaats ook fysieke testen met onze prototypes.

Materiaal

In een blog lieten we al een aantal van onze experimenten zien. Een hufterproof materiaal nodig dat alle weersomstandigheden aan kan? Wij testen het met onze UV box. Benieuwd wat voor invloed de warmte die vrijkomt bij een LED lamp heeft op je armatuur? Wij elimineren de kinderziektes alvast in de ontwerpfase door snelle testjes te doen met onze prototypes.

We proberen potentiele problemen altijd op te sporen en deze door middel van testen en onderzoeken voor te zijn. Door onze ervaring met dit soort vraagstukken besparen we geld en tijd in het ontwerpproces.

Meer weten over testing?

Bel .

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!