Nieuws

Fabrique Invent in het EPDA 2022 jaarboek.

15 maart 2023

Het jaarboek van de European Product Design Award 2022 is binnen en we staan er maar liefst 3 keer in! In dit verzamelboek worden alle winnaars van de award uitgelicht door middel van een beschrijving en afbeelding.

Drie van onze ontwerpen vielen afgelopen jaar in de prijzen en zijn geselecteerd voor in het boek. De flatpack voetbaltafel, de Sit-I dynamische kruk en het vouwdoeksysteem dat we voor Lewens ontwikkelden zijn door de 13-koppige jury gekozen tot winnaars van de award. Naast deze projecten staat het boek vol met andere toffe ontwerpen en innovatie, waar wij ook weer onze inspiratie uit kunnen halen.

original_images/EPDA_2022_Jaarboek_Collage_kdUhlzL.png
Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!