Portfolio Professionele producten

Portfolio Easyflex - Comhan

Easyflex.

Saaie, kale gevels en wanden behoren tot het verleden. Comhan, een producerende groothandel op het gebied van aluminium, heeft kennis en ervaring als het gaat om grote systemen. Voor hen een logische stap om samen met Fabrique in te springen op de behoefte aan spansystemen voor grote doeken.

Vraag

Ontwikkel een spansysteem voor grote doeken met visuals, voor grote uitingen waar geen acrylaat platen voor gebruikt kunnen worden. Deze vraag kwam op het moment dat de grote inkjet drukmachines voor zeildoek op de markt kwamen.

Oplossing

We ontwikkelden een systeem met als grootste voordeel dat het doek kan worden ingespannen zonder dat het nodig is er een zoom in te naaien. Dit scheelt productiekosten, transport naar een zeilmakerij, en voorkomt zeer dure fouten die meestal pas bij inspannen ontdekt worden. Het doek wordt hierbij over de gehele omtrek gelijkmatig aangespannen, waardoor lijnen aan de rand van het zichtvlak keurig recht blijven. Het inspannen gebeurt eenvoudig met een batterijboormachine. Ook de uitlichting is uitstekend, ondanks de randloze uitvoering van het systeem.

Resultaat

Door al deze voordelen boven de concurrentie is het Easyflex systeem tot op de dag van vandaag een groot Europees succes. We hebben in de loop der jaren veel verwante producten met hetzelfde spansysteem ontwikkeld voor Comhan.

Meer weten over dit project?

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!