Services Industrieel ontwerp

Services Industrieel ontwerp

Industrieel ontwerp

Als industrieel ontwerpbureau is problemen oplossen een dagelijkse bezigheid. In samenwerking met onze klant bepalen we de eisen waaraan het ontwerp moet voldoen op het gebied van esthetiek, maakbaarheid en functionaliteit. Hierbij zijn we van mening dat techniek en design hand in hand kunnen gaan. Van straatmeubilair tot consumentenproducten, van geluidsschermen tot verlichtingsarmaturen.

Idee bespreken?

Bel Niels. +31 1 52 147 440

Of stuur een bericht via de mail. info@fabrique-invent.nl

Wat we doen

We zijn een klein en toegankelijk industrieel ontwerpbureau in Delft. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van aluminium profielen en hebben met onze producten al verscheidene prijzen mogen binnenslepen. We werken nauw samen met onze klanten en proberen diens eisen en die van de doelgroep om te zetten in sterke ontwerpen. In ons portfolio vind je een overzicht van onze producten en de partijen waar we mee hebben mogen samenwerken.

Het resultaat

Daar waar de eindgebruiker een functioneel en esthetisch product wil hebben, wil de producent een concurrerend en kwalitatief goed product verkopen. Daarbij wordt niet alleen naar materiaal en/of design gekeken. Het is van belang om de gehele keten te bestuderen. Het product moet door mensen of machines in elkaar gezet worden, het moet in verschillende kleuren leverbaar zijn en moet daarnaast maakbaar zijn op een duurzame en prijstechnisch gunstige manier. Eventueel losse componenten moeten opgeslagen en verscheept worden en makkelijk op locatie geassembleerd kunnen worden door modulair te ontwerpen. We zetten ons in om alle facetten rond een ontwerp in perfecte harmonie te krijgen waarbij alle partijen worden betrokken.

Met ruim 30 jaar ervaring loodsen we je vakkundig door het ontwerpproces heen. In een vrijblijvend gesprek bepalen hoe we het beste kunnen ondersteunen. Adviserend of uitvoerend, klein of groot, conceptueel of juist op detailniveau. Leg ons je vraag voor en kom gerust eens langs bij onze studio.

Een vraagstuk voor ons?

Bel .

Of laat een bericht achter.

Mail Niels

Kijk verder

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!